Search Engine Optimization

"De beste plek om een lijk te verstoppen is op de tweede pagina van Google."

Realiseer meer zichtbaarheid in de zoekmachines.

Een website die goed vindbaar is, is essentieel voor elk bedrijf. Een goede SEO strategie kan veel opleveren maar vergt een consistente aanpak. Om onze opdrachtgevers te laten excelleren in Google hanteert Kersvers de volgende aanpak:

Zoekwoorden Analyse

On-site Optimalisatie

Authority Building

Organische Groei

seo-strategie

SEO is een doorlopend proces

Goede organische posities realiseer je niet door één keer wat aan SEO te doen. Een SEO strategie vergt een consistente aanpak en de bereidheid dit voor een langere periode vol te houden. Tegenwoordig is er veel informatie te vinden over SEO en al deze video’s, blogs en webinars beloven hoge posities door een simpel stappenplan te volgen. In de praktijk blijkt dit toch wat lastiger. Search Engine Optimization (SEO) is complex en doe je er niet ‘even’ naast.

Een goede waardering van de website door Google –en daarmee de vindbaarheid- hangt af van gebruikte techniek, weergegeven inhoud en autoriteit (relevante populariteit). SEO en Web Development gaan hand-in-hand omdat er ook waarde wordt gehecht aan een website die snel reageert, op verschillende devices gebruiksvriendelijk is, juist is opgebouwd en gebruikers én Google overzichtelijk de informatie presenteert. Bij Kersvers hebben we zowel SEO-expertise als web development onder één dak en daarom realiseren wij topposities voor onze opdrachtgevers.

Plan van aanpak.

Vraag nu je gratis SEO scan aan

    Lanceer je Succes!


        Laat je gegevens achter!Je hoort binnen 24 uur van ons.