Website laten maken

“Mensen negeren Webdesign dat mensen negeert.”

Effectieve leads vanuit jouw website? Daar zorgen wij voor

Elk bedrijf is uniek, jouw markt is uniek en geen website is hetzelfde. Het is belangrijk om een website te laten maken op basis van jouw identiteit. Mocht je deze identiteit nog niet ontdekt hebben dan helpen wij daar ook bij.

Een website laten maken die er goed uitziet is natuurlijk belangrijk. Enkel een goed uiterlijk is echter niet meer genoeg. Kersvers Digital is een one-stop-shop. Dit houdt in dat wij niet alleen websites maken maar ook alle digitale marketing in-house hebben. Wij bouwen jouw website dan ook met marketing in het achterhoofd. Wij zorgen dat jouw website goed vindbaar is, gebruiksvriendelijk werkt en dat deze geoptimaliseerd is voor conversie. Bij Kersvers Digital zorgen we voor websites die renderen!

Hoe verloopt zo een website traject?

Wij helpen je graag met het creëren van de meest unieke en passende website voor jou.

Strategie

Stap 1

Tijdens een kickoff bekijken we samen jouw belangrijkste doelen, behoeftes en wensen maar natuurlijk ook die van de eindgebruiker. Deze insights nemen we mee en verwerken we in de volgende fase in het ontwerp.

Strategie

Creatie & Design

Stap 2

Voor ontwikkeling van de website wordt altijd gestart met een concept en ontwerp. Hier worden de wensen en mogelijkheden in kaart gebracht. Daarbij wordt een passend ontwerp gekozen. Afhankelijk van jouw wensen wordt er een template gebruikt of een design volledig op maat ontworpen. Lees hier meer over ons UI / UX Design.

Creatie & Design

Development

Stap 3

Bij de ontwikkeling van websites en apps maken wij ten alle tijden gebruik van de allernieuwste software. Deze software wordt bepaald aan de hand de vereisten. Dit zodat jouw website of app zo goed mogelijk presteert. Tijdens de ontwikkeling wordt er een testomgeving gebruikt welke altijd bereikbaar en bij te houden is. Dit zodat jij altijd weet hoe de zaken er momenteel voor staan.

Development

Optimalisatie & onderhoud

Stap 4

Na de ontwikkeling van de website of app is het belangrijk dat deze goed blijft draaien. Door gebruik te maken van geavanceerde caching, beveiliging en monitoring systemen blijft de performance van jouw website of app uitstekend. Naast een uitmuntende hosting leveren wij ook support bij alle problemen met de oplossing.

Optimalisatie & onderhoud

Wij werken onder andere met

Een greep uit ons portfolio

Effectieve leads vanuit jouw website? Daar zorgen wij voor

Zoekmachine Optimalisatie

Het hebben van een mooie website is belangrijk maar het levert je niet veel op zonder bezoekers. Een goede online vindbaarheid is bij ons een standaard.

Razendsnelle laadtijden​

Onderzoeken tonen aan dat laadtijden langer dan 3 seconden ervoor zorgen dat meer dan de helft van de bezoekers gelijk de website verlaten.

Volledig Responsive

Meer dan de helft van het online verkeer zijn mobiele bezoekers. Een uitstekend werkende website is dus belangrijk op ieder formaat.

IJzersterke beveiliging

Aanvallen worden afgevuurd op alle websites. Zonder beveiliging is het dus wachten op een hack. Door gebruik te maken van meerdere firewalls houden wij jouw website veilig.

On-Trend Design

Een uiterlijk dat meegaat met de tijd is zeer belangrijk. Daarom maken wij gebruik van de nieuwste bewezen designs voor gebruiksvriendelijkheid en conversie optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Veel bezoekers op je website maar er wordt niet geconverteerd? Daar heb je natuurlijk niets aan. Daarom sturen wij de bezoekers altijd naar een actie toe.

Neem contact op

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Contact informatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!