Website laten maken

“Mensen negeren Webdesign dat mensen negeert.”

Video Uitleg?

play-video-button
pause-video-button
close-video-button

Hoe wij je helpen

Kersvers Digital is jouw online One-Stop-Shop. Leg al je online behoeften en wensen bij ons neer en wordt volledig ontzorgt op het gebied van design, development en (optioneel) hosting, onderhoud en marketing.
Bij Kersvers je website laten maken houdt in dat een breed team van marketing-strategen, campagnespecialisten, designers en developers, nadenken over de beste wijze waarop jouw bedrijf en diensten kunnen worden gepresenteerd op je website. Vervolgens pakken wij de volledige uitwerking hiervan voor je op; design, bouw, custom functionaliteiten en volledig SEO geoptimaliseerd.
Indien gewenst vervolgen we onze samenwerking middels maandelijkse hosting, onderhoud én online marketing promotie (campagnes).
Alles onder één dak dus perfect en naadloos op elkaar afgestemd.

Daarom door Kersvers je website laten maken

6047D1CF-63F3-4FA7-B879-52A81CDDF436

ONE STOP
SHOP

Wij helpen jou van a tot z.
We ontwerpen en maken je website, zorgen voor stabiele hosting en uitstekend onderhoud. Ook online marketing is mogelijk.

icon/line
059D3096-AC09-4F2B-982A-1AD2CBD55C03
ÉCHTE
SPECIALISTEN

Ons design team staat klaar om je logo, huisstijl en website naar wens vorm te geven. Onze developers spreken alle programmeer-talen en werken met de meest actuele tools.

line2
23346F1F-5CE2-48D9-B182-128E2D2C9D79

HOGE
CONVERSIE

Bij Kersvers weten we wat converteert. We helpen je graag met het creëren van de juiste gebruikservaring en het realiseren van zoveel mogelijk leads.

Een greep uit ons portfolio

Wij werken onder andere met

Zo verloopt een website traject

Wij helpen je graag met het creëren van de meest unieke en passende website voor jou.

Strategie

Stap 1

Tijdens een kickoff bekijken we samen jouw belangrijkste doelen, behoeftes en wensen maar natuurlijk ook die van de eindgebruiker. Deze insights nemen we mee en verwerken we in de volgende fase in het ontwerp.

Strategie

Creatie & Design

Stap 2

Voor ontwikkeling van de website wordt altijd gestart met een concept en ontwerp. Hier worden de wensen en mogelijkheden in kaart gebracht. Daarbij wordt een passend ontwerp gekozen. Afhankelijk van jouw wensen wordt er een template gebruikt of een design volledig op maat ontworpen. Lees hier meer over ons UI / UX Design.

Creatie & Design

Development

Stap 3

Bij de ontwikkeling van websites en apps maken wij ten alle tijden gebruik van de allernieuwste software. Deze software wordt bepaald aan de hand de vereisten. Dit zodat jouw website of app zo goed mogelijk presteert. Tijdens de ontwikkeling wordt er een testomgeving gebruikt welke altijd bereikbaar en bij te houden is. Dit zodat jij altijd weet hoe de zaken er momenteel voor staan.

Development

Optimalisatie & onderhoud

Stap 4

Na de ontwikkeling van de website of app is het belangrijk dat deze goed blijft draaien. Door gebruik te maken van geavanceerde caching, beveiliging en monitoring systemen blijft de performance van jouw website of app uitstekend. Naast een uitmuntende hosting leveren wij ook support bij alle problemen met de oplossing.

Optimalisatie & onderhoud

Veelgestelde vragen

Hanteert Kersvers een prima prijsniveau en heeft het een kundig en flexibel team aan specialisten? Jazeker. Maar de reden waarom je bij Kersvers klant wilt worden is dat wij als volwaardige One-Stop-Shop aan ál jouw online wensen kunnen voldoen. Een breed team van marketingstrategen, campagnespecialisten, designers en developers denken na over de beste wijze waarop jouw diensten en producten kunnen worden aangeboden via je website. Vervolgens pakken wij de volledige uitwerking hiervan voor je op; design, bouw, custom functionaliteiten, SEO optimalisatie en vervolgens optioneel hosting, onderhoud én online marketing promotie (campagnes). Alles onder één dak dus perfect en naadloos op elkaar afgestemd.

Een gemiddeld traject bij Kersvers neemt ongeveer 8 weken in beslag.

De overeengekomen prijs staat vast en omvat alle in het contract benoemde werkzaamheden en producten/diensten. Indien er gedurende het traject nieuwe wensen ontstaan wordt dit duidelijk besproken en additioneel aangeboden.

Nee, een website/-shop ontwikkeltraject is een eenmalig project en eindigt bij oplevering en/of livegang van je nieuwe site.

Jazeker, Kersvers beheert een eigen hosting oplossing met voldoende beschikbaarheid voor jouw website of webshop. Onze hosting dienst zorgt voor een naadloze overgang van ontwikkeling naar livegang. En maakt onze marketingdiensten op laagdrempelige wijze mogelijk. Hosting wordt separaat aangeboden.

Ja, Kersvers kan je een apart service contract aanbieden voor maandelijks doorlopend beheer van je website. Hieronder vallen het up to date houden van tools en plugins, het leveren van support bij problemen en het oppakken/doen van kleine wijzigingen aan de content.

Absoluut, de front-end designers van Kersvers zijn creatief en bezitten alle benodigde tools en ervaring voor het ontwerpen van een mooi en effectief logo. Dit omvat logo/naam, evt een beeldmerk en een aanvullend colorscheme voor gebruik op de site en op stationary.

Al onze websites zijn volledig responsive en mobile-friendly. Overleg met je commercieel contact persoon of een volledige mobile-first strategie en ontwerp essentieel is voor jouw type dienst of product.

Zeker, de websites van Kersvers zijn geoptimaliseerd voor snelle laadtijden en goede waardering door google. Hierbij is aandacht voor belangrijke content en letten we op een gunstige menu indeling en het juist “labelen” van alle website onderdelen.

Onze websites en webshops komen standaard met o.a. een cookiemelding, contactformulier, Google Analytics koppeling, payment provider integratie en links naar Algemene Voorwaarden en Privacy statement.

Wij maken gebruik van het WordPress CMS.

Wij bieden standaard opzet en invulling tot 6 informatiepagina’s.

Neem contact op

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Contact informatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!