Google Shopping

"De grootste digitale etalage van Nederland."

Haal het hoogste rendement uit jouw webshop

Verkoop je producten op jouw webshop? Dan is Google Shopping hét marketing kanaal om jouw producten onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Maar hoe zet je deze campagnes op een winstgevende manier op? En hoe zorg je voor een optimale product feed? Kersvers Digital helpt je bij het opzetten en beheren van je Shopping campagnes en product feed en zorgen dat we structureel de gewenste ROI halen.
Dankzij onze ruime ervaring met Google Shopping weten we precies welke strategie voor jou het beste werkt en welke aspecten een sleutelrol spelen in het bereiken van de doelstelling.

De juiste informatie

Wij helpen je bij het opzetten en beheren van een kwalitatieve product feed.

Path 3 Copy

De juiste zoektermen

Wij zorgen ervoor dat jouw producten alleen bij relevante zoekopdrachten worden vertoond.

Path 3

De juiste biedingen

Wij zorgen voor realistische biedingen op basis van de marge en het type zoekopdracht.

Effectieve Shopping campagnes

Net als bij reguliere SEA campagnes wil je bij Shopping uitsluitend op relevante zoektermen adverteren. Bij Google Shopping kan je echter niet zelf een selectie maken van zoektermen maken waar je op wilt adverteren. Google bepaalt zelf bij welke zoekopdrachten jouw producten vertoond worden, op basis van de informatie in de product feed.  

Door middel van uitsluitingen en een effectieve campagne structuur zorgen we ervoor dat jouw producten alleen verschijnen bij zoekopdrachten waarbij de kans op conversie hoog is. Dankzij deze structuur kunnen we tevens hoger bieden bij zoekopdrachten met een goede kans op conversie en vice versa. Op deze manier behalen we een zo hoog mogelijk volume met de gewenste ROI.

Een kwalitatieve product feed

De kwaliteit van de product feed speelt een cruciale rol in de prestaties van Google Shopping campagnes. Google legt een link tussen de zoekopdracht en de informatie in de product feeds van verschillende adverteerders om zo de meest relevante matches te tonen. Wij zorgen dat de product feed voldoet aan de meest recente vereisten en best practices om jouw concurrentie een stap voor te blijven.

Van back-end tot product feed

Wij helpen bij het opzetten van de ideale product feed. Indien gewenst nemen we de creatie van de product feed volledig uit handen en zorgen we dat deze ook geschikt is voor andere online marktplaatsen.

Feed management

Verandert je assortiment of moeten er wijzigingen worden aangebracht in de bestaande product feed? Geen probleem. Je feed is bij ons in goede handen en altijd up-to-date met de laatste informatie.