Inzichtelijk maken welke bedrijven jouw website bezoeken, welke pagina’s zij bekijken en hoeveel tijd zij op de website spenderen.

Als eigenaar van een website met een zakelijke doelgroep wil je natuurlijk graag met jouw website bezoekers in contact komen. Gemiddeld genomen neemt zo’n 1 tot 3% van de bezoekers zelf contact op, maar dat betekent niet dat de overige bezoekers géén interesse hebben. Echter is de kans groot dat je niet weet wie deze overige bezoekers zijn. Door middel van onze Lead Profiling tool maken we inzichtelijk welke bedrijven jouw website bezoeken, welke pagina’s zij bekijken en hoeveel tijd zij op de website spenderen. Ideaal voor het pro-actief benaderen van potentiële nieuwe klanten, maar ook om te acteren op mogelijke vragen van huidige klanten.

Om deze inzichten te kunnen bieden werken wij samen met onze partner Snoobi. De lead generatie software herkent de bedrijven die jouw website bezoeken door het IP adres te koppelen aan de database. In een overzichtelijk dashboard vind je bedrijfsgegevens, email-adressen, social media profiel en alles wat er nodig is om het eerste contact te leggen.

Om goede opvolging te kunnen geven is het natuurlijk van waarde om te weten waar deze bezoeker in geïnteresseerd is. Al deze informatie kun je op overzichtelijke wijze terugvinden in het dashboard. Op basis van de acties die zijn uitgevoerd krijgen de bedrijven ook een leadscore mee. Hoe hoger de score, des te meer interesse heeft de bezoeker/het bedrijf getoond. Daarnaast is het ook mogelijk om de mobiele app te installeren zodat jij overal kan zien welke bedrijven er op de website zijn (geweest). Een push bericht ontvangen als er een ‘hot lead’ op de website is? Ook dat kan!

lead-profiling-online-marketing

Proces

Proefperiode

Wij vragen een proefperiode voor jou aan waarbij je 21 dagen de mogelijkheid hebt om de software gratis te testen.

Implementatie

We implementeren de tool eenvoudig op de website door een script op de website te plaatsen.

Ontdek

Log in en ontdek direct welke bedrijven jouw website bezoeken.