Digital Analytics

"Meten is weten."

Inzage in website bezoekers gedrag en campagneresultaten als nooit tevoren

Digital analytics vormt de basis van alle marketing activiteiten en is zodoende onmisbaar. Wij helpen jou om alle relevante data te verzamelen en duidelijk te visualiseren in heldere, custom dashboards. Voor jouw eigen gebruik of om intern te delen binnen de organisatie. Met de juiste data maken we de goede keuzes binnen de digitale strategie en zetten we het marketing budget zo efficiënt mogelijk in.

Meten is weten

Data is het belangrijkste ingrediënt voor een optimale marketingmix. Wij verzorgen de volledige implementatie van Google Tag Manager en Google Analytics zodat de impact van on- en offline marketing activiteiten helder wordt.

Heldere rapportages

Het verzamelen van ruwe data is één. Zorgen dat deze data zodanig wordt gevisualiseerd om als uitgangspunt voor commerciële beslissingen te dienen is twee. Onze Google Data Studio dashboards zijn real-time, duidelijk en volledig in te richten naar jouw wensen.

Een greep uit onze Analytics oplossingen

Onze kennis en dienstverlening is allround. Hieronder vind je enkele prominente oplossingen voor ons datamanagement ter ondersteuning van online campagnes en e-commerce.