Video

"Eén beeld zegt meer dan duizend woorden... ...en een bewegend beeld..."

Professionele opnames, multi inzetbaar

Jouw doelgroep bereiken met een inspirerende video? Dat kan met behulp van onze zeer ervaren en creatieve audiovisuele partners. Korte clips voor op social media, of juist uitgebreide bedrijfsfilms? Kersvers Digital helpt je van concept tot realisatie. En de prijzen liggen lager dan je denkt. Kwalitatieve video ligt tegenwoordig voor elke ondernemer binnen handbereik!

We bieden twee soorten videoproducties:

Geanimeerde Stills

Op basis van foto’s en/of animaties creëren wij een aansprekende video inclusief voice-over, tegen een zeer laagdrempelig budget.

Full Motion Video

Een script, cameraploeg en opnames op locatie. Wij produceren met behulp van ervaren partners een aansprekende video. Ruw geschoten materiaal kan gedurende lange periode meerdere doelen dienen. We monteren hieruit bijvoorbeeld een bedrijfsfilm voor op je site en eigen YouTube kanaal, of een commercial die TV waardig is, of juist een slimme korte promo die we inzetten op de juiste social kanalen. Een resultaat waar je als bedrijf of ondernemer trots op kunt zijn en een investering die zich op verschillende manieren dubbel en dwars terugbetaald.

Voorbeelden

Video afspelen

Sienfo

Video afspelen

No Mejora

Video afspelen

Calinz

Video afspelen

Ritos

Video afspelen

Conspect

Video afspelen

Beauté Et Vogue