Webshop laten maken

“96% van alle Nederlanders koopt online.”

Een webshop die verkoopt, daar gaan wij voor

Elk bedrijf is uniek, jouw markt is uniek en geen webshop is hetzelfde. Het is belangrijk om een webshop te laten maken op basis van jouw identiteit. Mocht je deze identiteit nog niet ontdekt hebben dan helpen wij daar ook bij.

Een webshop laten maken die er goed uitziet is natuurlijk belangrijk. Enkel een goed uiterlijk is echter niet meer genoeg. Kersvers Digital is een one-stop-shop. Dit houdt in dat wij niet alleen webshops maken maar ook alle digitale marketing in-house hebben. Wij bouwen jouw webshop dan ook met marketing in het achterhoofd. Wij zorgen dat jouw webshop goed vindbaar is, gebruiksvriendelijk werkt en dat deze geoptimaliseerd is voor conversie. Bij Kersvers Digital zorgen we voor webshops die renderen!

Hoe verloopt zo een webshop traject?

Wij helpen je graag met het creëren van de meest unieke en passende webshop die perfect aansluit bij de doelen en wensen van jouw doelgroep.

Strategie

Stap 1

Tijdens een kickoff bekijken we samen jouw belangrijkste doelen, behoeftes en wensen maar natuurlijk ook die van de eindgebruiker. Deze insights nemen we mee en verwerken we in de volgende fase in het ontwerp.

Strategie

Creatie & Design

Stap 2

Voor ontwikkeling van de website wordt altijd gestart met een concept en ontwerp. Hier worden de wensen en mogelijkheden in kaart gebracht. Daarbij wordt een passend ontwerp gekozen. Afhankelijk van jouw wensen wordt er een template gebruikt of een design volledig op maat ontworpen. Lees hier meer over ons UI / UX Design.

Creatie & Design

Development

Stap 3

Bij de ontwikkeling van websites en apps maken wij ten alle tijden gebruik van de allernieuwste software. Deze software wordt bepaald aan de hand de vereisten. Dit zodat jouw website of app zo goed mogelijk presteert. Tijdens de ontwikkeling wordt er een testomgeving gebruikt welke altijd bereikbaar en bij te houden is. Dit zodat jij altijd weet hoe de zaken er momenteel voor staan.

Development

Optimalisatie & onderhoud

Stap 4

Na de ontwikkeling van de website of app is het belangrijk dat deze goed blijft draaien. Door gebruik te maken van geavanceerde caching, beveiliging en monitoring systemen blijft de performance van jouw website of app uitstekend. Naast een uitmuntende hosting leveren wij ook support bij alle problemen met de oplossing.

Optimalisatie & onderhoud

Wij werken onder andere met

Een greep uit ons portfolio

Een webshop die verkoopt, daar gaan wij voor

Productenbeheer

Producten in de webshop zijn door jou volledig zelf te beheren. Prijzen, teksten en afbeeldingen zijn door jou dus altijd aan te passen.

Betalingen & Facturatie

Voor de betalingen op de webshop zijn vele manieren mogelijk. Wij ondersteunen vrijwel alle grote betalingsproviders.​

Status Notificaties

Houdt je klanten en jezelf altijd op de hoogte van bestellingen door automatische status updates per mail.

Track & Trace

Stuur Track & Trace codes mee met de status notificaties van de bestellingen. Zo zijn je klanten altijd op de hoogte.

Externe Koppelingen

Koppelingen met externe systemen zijn bij ons mogelijk. Denk daarbij aan koppelingen met management, boekhoud of verkoopplatformen.

Meertaligheid​

Wil je jouw product wereldwijd verkopen? Dan is meertaligheid, bijvoorbeeld Nederlands, Engels en Duits een goede keuze.

kersvers_social-consultant

Wil jij weten welke gemiste kansen er zijn voor jouw webshop?

Vul de URL van je webshop in en wij komen vrijblijvend bij jouw terug met onze bevindingen.