Google Ads

"De perfecte boodschap op het juiste moment."

Search Engine Advertising

Wil jij aanwezig zijn op het moment dat jouw doelgroep zich actief online aan het oriënteren is? De concurrentie een stap voor blijven met een effectieve Search strategie? Bij Kersvers Digital hebben we jarenlange ervaring met SEA campagnes op verschillende zoekmachines. We hanteren we een
no-nonsense aanpak: alleen keihard resultaat telt.

Het perfecte antwoord op de zoekopdracht

Search Engine Advertising draait om selecteren van relevante zoektermen die passen bij de doelstelling. Het communiceren van een heldere, op de doelgroep afgestemde boodschap in zowel de ad copy als de landingspagina is een cruciaal ingrediënt voor een effectieve campagne. Bij Kersvers Digital nemen we dit proces geheel uit handen en blijven we continu zoeken naar de optimale mix tussen boodschap en zoekintentie.

Uitsluitend relevante zoekopdrachten

Zorgvuldig gekozen zoektermen

Path 3 Copy

Verleidelijke advertentieteksten

De juiste boodschap op het juiste moment

Path 3

Activerende landingspagina's

Het maximale rendement uit jouw bezoek

Continu werken aan het optimale rendement

SEA is een dynamisch kanaal waarin ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo opvolgen. Met kennis van de meest recente features blijven we continu werken voor het maximale resultaat. We houden rekening met de rendement targets zonder het volume uit het oog te verliezen.

TDV_M86_08

Waar kunnen we jou mee helpen?

Wij hebben ervaring met het opzetten van SEA campagnes voor bedrijven in uiteenlopende branches. Afhankelijk van de casus en targets kiezen we de juiste strategie, maken we indien nodig gebruik van automatisering en zetten we zo efficiënt mogelijk de meest gecompliceerde campagne structuren op. Strategische keuzes en resultaten worden duidelijk en transparant gecommuniceerd zodat je precies weet waar we mee bezig zijn.

Lead generatie

Zoveel mogelijk kwalitatieve leads tegen zo laag mogelijke kosten. Met doelgerichte tekst advertenties stimuleren we potentiële klanten contact op te nemen met jouw bedrijf.

E-commerce

We verhogen de omzet, terwijl we rekening houden met de ROI. Google Shopping, product feed management en dynamische remarketing zijn voor ons een fluitje van een cent.

Conversies

Wat je ook beoogd te bereiken met je website, wij helpen je dit te realiseren. Downloads, donaties, inschrijvingen of aankopen, wij zorgen ervoor dat je doel wordt gediend.

Kersvers_data3-scaled