"Gedreven door data, versterkt door creativiteit."

In een wereld waarin ontwikkelingen razendsnel gaan en marketing niet meer los kan worden gezien van het internet, groeit de behoefte aan expertise bij de digitale invulling van de marketing strategie. Bij Kersvers Digital streven we ernaar om voor jou de ideale partner te zijn op dit gebied. Met onze digitale expertise en jouw kennis van de markt behalen we samen het maximale resultaat. “Samen” is hierin het sleutelwoord: wij hechten waarde aan persoonlijk contact en vinden korte lijntjes enorm belangrijk.

Met onze kennis op het gebied van online marketing en development en onze passie voor data werken we voor organisaties van verschillende grootten in uiteenlopende branches. Onze ervaring reikt van lokale bedrijven tot landelijk opererende organisaties. Afhankelijk van jouw input, specifieke uitdagingen en doelstellingen zoeken wij de best passende (maatwerk) oplossing.

Missie

Het is onze missie om jou met onze digitale kennis en expertise te helpen online doelstellingen te realiseren. Door middel van een transparante en persoonlijke aanpak is het ons streven om de ideale marketing partner te zijn.

Visie

In een wereld die steeds verder digitaliseert zal online marketing steeds belangrijker worden. Organisaties die dit beseffen en omarmen zullen de concurrentie een stap voor blijven. Kersvers Digital helpt jou hierbij.

Waarom we het doen

Kersvers Digital is ontstaan vanuit een passie voor marketing en technologie. Het is ons streven om resultaten voor onze opdrachtgevers te behalen. Zeker wanneer deze resultaten gepaard gaan met een fijne samenwerking.

Ons Team

Mitch Maasen

Mitch Maasen

Digitaal Strateeg

Victoria Klinkenberg

Victoria Klinkenberg

Digitaal Specialist

Emiel Zaandam

Emiel Zaandam

Digitaal Strateeg

Dylan Hoogeveen

Dylan Hoogeveen

Full Stack Developer

Rob Terstall

Rob Terstall

Digitaal Specialist

Gerinho Troenokarso

Gerinho Troenokarso

Creative Designer