Over ons

"Hetzelfde T-shirt maakt nog geen team."

Gedreven door Data, Versterkt door Creativiteit

Kersvers Digital: een marketing bureau dat klanten graag bedient en aan zich bindt vanuit de gedachte van samenwerking en gedeelde belangen. En niet benaderd vanuit het consultancy stramien, van waaruit de grotere bureaus vaak opereren en waarbij het klantbelang uit het oog wordt verloren. Inmiddels bedient Kersvers Digital een breed scala aan bedrijven waarbij de focus ligt op werkelijke én reële resultaten, wederkerige samenwerking en een prettige en kosteloze onderlinge communicatie.

OverKersvers

Historie

"Kars(sch) stond voor ‘fris, gezond en levenskrachtig’. Vars (sch) was vers. Karschvars werd in de samenstelling niet alleen op etenswaar toegepast, maar juist ook op gedrag en ideeën.”​

Kersvers Marketing is in 2017 ontstaan en opgericht door Rob Terstall en Mitch Maasen. Het idee was om het fris en anders te doen. Professionele Online Marketing diensten. Campagnes niet alleen gedreven door nietszeggende KPI’s maar door daadwerkelijk resultaat. Daarbij was meetbaarheid van alle campagne aspecten en resultaten éen van de meest belangrijke elementen. In 2019 voegt Emiel Zaandam zich bij de onderneming en was Kersvers Digital een feit.

Onze samenwerking

Kersvers Digital bedient jou graag op persoonlijke en professionele wijze! Met grootzakelijke ervaring, maar een benadering toegespitst op ondernemers en allround marketeers, brengen wij het beste van twee werelden samen.

Altijd dezelfde contactpersoon​

De senior specialist die jou en jouw online business het beste kent blijft je gewoon bedienen. Ook wanneer je al een tijd vaste klant bent.

Je wordt er zelf ook wijzer van​​

We leggen graag uit wat we doen en we zorgen ervoor dat jouw kennis ook groeit, samen met die van ons.

Geen lopende meters​​

Contact zoeken mag gewoon. We moedigen het zelfs aan. Elkaar eens wat meer bellen en ontmoeten hoort volgens ons bij de samenwerking. En kan daarom zonder extra kosten plaatsvinden.

Wat je van ons mag verwachten

Altijd zichtbaar

Bovenaan vertoond bij de juiste zoekopdrachten, continu aanwezig op social media en prominent in beeld op de beste sites.

Al je werk uit handen

Alle campagne gerelateerde marketing activiteiten beheerd onder één dak. Briefen, achterover leunen en evalueren.

Heldere afstemming

Wij zetten de mogelijkheden duidelijk voor je uiteen zodat je in alle rust je beslissing kan nemen. Daarna nemen we je desgewenst mee in het hoe en waarom van onze acties.

Beheersbare kosten

Een strak uurtarief, duidelijk omkaderd mediabudget en geen onverwachte additionele facturen. Hiertegenover staat een duidelijke en positieve ROI.

Een realistisch uurtarief

Wij moeten er van leven, maar jij moet er mee kunnen leven. Ons uurtarief ligt daarom op een reëel niveau, vriendelijk in de markt.

Branding én Performance

Kennis en ervaring in online én offline media. Met de juiste partners om je merk of bedrijf daadwerkelijk op elk marketing aspect te bedienen!