Snel, veilig en betrouwbaar

“Altijd goed bereikbaar met 99,9% uptime”

Langzame hosting = Minder conversie

Elke vertraging van één seconde bij het laden van een pagina kan je conversiepercentage met ~7% verlagen. Krijg de snelheid, prestaties en betrouwbaarheid die je nodig hebt om je conversies te verhogen met onze hostingpakketten.

SNELHEID

Dedicated servers in europese datacenters welke er voor zorgen dat jij altijd de snelheid krijgt die je nodig hebt. 

BEVEILIGING

Firewalls, intrusion detection systemen, malware scans en continu monitoring op de beveiliging van jouw applicatie.

UPTIME

Automatische monitoring en meldingen van de bereikbaarheid van jouw applicatie. Jij hoeft je geen zorgen meer te maken.

Razendsnel

Bij ons krijgt u de meest snelle en betrouwbare webhostingoplossing dankzij onze geavanceerde caching-technologie. Hierdoor wordt de laadtijd van uw website geoptimaliseerd, waardoor uw bezoekers sneller toegang hebben tot uw content. Met onze nieuwste software versies bent u altijd up-to-date en profiteert u van de nieuwste functionaliteiten en beveiligingsupdates.

IJzersterke beveiliging

Bescherm uw website met onze krachtige beveiligingsfuncties, waaronder de CloudFlare Firewall, Intrusion Detection, automatische malware scans, brute-force bescherming en dagelijkse backups tot 2 weken terug. Zorg voor de ultieme veiligheid en gemoedsrust voor uw applicatie.

Altijd bereikbaar

Houd uw website altijd online en operationeel met onze 24/7 uptime monitoring. We zorgen ervoor dat uw site continu in de gaten wordt gehouden, en mocht er zich een probleem voordoen, worden er automatische alerts verzonden om direct actie te kunnen ondernemen. Vertrouw op onze betrouwbare hosting om uw applicatie probleemloos te laten draaien.

Wij werken onder andere met

Veelgestelde vragen

Loop je tegen problemen aan met je huidige hosting of wil je gewoon weg? Het overnemen van de hosting voor bestaande websites, webshops of apps doen wij zeker.

Om ervoor te zorgen dat jouw nooit verloren gaat zorgen wij ervoor dat er dagelijks een backup wordt gemaakt. Deze blijft tevens tot wel 14 dagen beschikbaar. De backups worden ook nog eens opgeslagen op meerdere locaties. 

Het aantal bezoekers is afhankelijk van het afgenomen abonnement. Zo zijn er abonnementen van bijvoorbeeld 20.000 tot miljoenen per maand. Voor ieder verkeer is er een opzet uit te werken.

De kosten voor de hosting verschillen per traject. Sommige trajecten kunnen volstaan met een eenvoudiger hosting abonnement. Andere applicaties hebben weer meer resources nodig. Daarvoor kunnen we zelfs een volledige eigen server inrichten.

Onze datacenters bevinden zich in Duitsland. Dit is voordelig i.v.m. de AVG maar ook de korte afstand vanaf Nederland naar de datacenters toe.

Neem contact op

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Contact informatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!