App laten maken

“Goede ideeën zijn niets waard zonder de juiste applicatie.”

Een app die doet wat hij hoort te doen? Daar zorgen wij voor

Elk bedrijf is uniek, jouw markt is uniek en geen app is hetzelfde. Het is belangrijk om een app te laten maken op basis van jouw identiteit. Mocht je deze identiteit nog niet ontdekt hebben dan helpen wij daar ook bij.

Een app laten maken die er goed uitziet is natuurlijk belangrijk. Enkel een goed uiterlijk is echter niet meer genoeg. Kersvers Digital is een one-stop-shop. Dit houdt in dat wij niet alleen apps maken maar ook alle digitale marketing in-house hebben. Wij bouwen jouw app dan ook met marketing in het achterhoofd. Wij zorgen dat jouw app gebruiksvriendelijk werkt en dat deze geoptimaliseerd is voor conversie. Bij Kersvers Digital zorgen we voor apps die renderen!

Wij werken onder andere met

Hoe verloopt zo een app traject?

Van concept naar een live applicatie.

Strategie

Stap 1

Tijdens een kickoff bekijken we samen jouw belangrijkste doelen, behoeftes en wensen maar natuurlijk ook die van de eindgebruiker. Deze insights nemen we mee en verwerken we in de volgende fase in het ontwerp.

Strategie

Creatie & Design

Stap 2

Voor ontwikkeling van apps wordt altijd gestart met een concept en ontwerp. Hier worden de wensen en mogelijkheden in kaart gebracht. Daarbij wordt een passend ontwerp gekozen. Afhankelijk van jouw wensen wordt er een template gebruikt of een design volledig op maat ontworpen. Lees hier meer over ons UI / UX Design. Daarnaast worden er wireframes opgezet en een database diagram uitgewerkt.

Creatie & Design

Development

Stap 3

Bij de ontwikkeling van applicaties maken wij gebruik van de allernieuwste software. Deze software wordt bepaald aan de hand de vereisten. Denk daarbij aan gewenste mogelijkheden zoals chat systemen en externe koppelingen. Tijdens de ontwikkeling wordt er een test omgeving opgezet. Deze testomgeving is ten alle tijden in te zien en te gebruiken. Dit zodat jij altijd weet hoe de zaken er momenteel voor staan.

Development

Optimalisatie & onderhoud

Stap 4

Na de ontwikkeling is het belangrijk dat de applicatie goed blijft draaien. Door gebruik te maken van geavanceerde caching, beveiliging en monitoring systemen blijft de performance van jouw app uitstekend. Daarnaast bieden wij ook onderhoud en ondersteuning na de ontwikkeling. Dit zodat je applicatie up-to-date blijft en ook kan uitbreiden.

Optimalisatie & onderhoud

Een app die doet wat hij hoort te doen? Daar zorgen wij voor

Grenzeloze Mogelijkheden

Door een maatwerk applicatie te laten ontwikkelen zijn de mogelijkheden eindeloos. Van boeking- tot chatsystemen, producten- tot portfoliobeheer.

On-Trend Design

Een uiterlijk dat meegaat met de tijd is zeer belangrijk. Daarom maken wij gebruik van de nieuwste bewezen designs voor gebruiksvriendelijkheid en conversie optimalisatie.

Volledig Responsive

Overal gebruik kunnen maken van jouw applicatie. Daar gaan wij voor. Op zowel mobiel, tablet als desktop is de applicatie volledig te gebruiken.

Razendsnelle Laadtijden

Niets is vervelender dan een langzame applicatie. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw applicatie altijd snel laadt.

IJzersterke beveiliging

Aanvallen worden afgevuurd op alle applicaties. Zonder beveiliging is het dus wachten op een hack. Door gebruik te maken van meerdere firewalls houden wij jouw applicatie veilig.

FAQ

Ook een applicatie laten ontwikkelen?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.