Werken bij

‘Plezier in je baan zorgt voor perfectie in je werk.’

Over ons

Kersvers Digital

Kersvers Digital is een succesvol en snelgroeiend Digital Marketing Bureau (in 2020 bij de Dutch Search Awards genomineerd als beste nieuwkomer). We hebben een gezellig en divers team van jonge mensen.

Bij Kersvers heb je als specialist de kans je compleet te ontwikkelen in de Online Marketing (meerdere kanalen). Bij Kersvers heb je een takenpakket dat naar wens en kennis is in te richten met een combinatie van Google Ads, SEO, Social Advertising en Analytics. Onze campagnespecialisten draaien daardoor gelijktijdig verschillende kanalen voor de klant, hetgeen je écht allround online specialist maakt (erg leuk om te doen en altijd waardevol voor je verdere carriére).

Onze webdesigners ontwerpen creatives en bouwen functioneel ontwerp uit tot mooie websites en succesvolle webshops.

Bij Kersvers werk je deels thuis en deels op ons ruime kantoor met vrij uitzicht te Almere. De sfeer is informeel en je beweegt je in een platte organisatie. Af en toe krijg je bezoek van onze parttime kantoorhond Marley en als je je even terug wilt trekken is er een luxe design lounge op de eerste verdieping waar je prima kunt werken, bellen of loungen.

Video Uitleg?

play-video-button
pause-video-button
close-video-button

Waarom werken bij Kersvers?

6047D1CF-63F3-4FA7-B879-52A81CDDF436

ALLROUND ONTWIKKELING!

Ontwikkel jezelf tot allround Specialist in marketing of webdesign. Bij Kersvers krijg je de kans om alle marketing kanalen op te pakken. Van Google Ads tot Social advertising en van Display tot Analytics. Webbouwers kunnen bij ons zowel visueel als functioneel ontwerpen en bouwen. Bij Kersvers bedien je je klanten van a tot z en wordt je een échte marketing expert.

icon/line
059D3096-AC09-4F2B-982A-1AD2CBD55C03
KERSVERS IS EEN INNOVATIEVE ONE-STOP-SHOP!

Kersvers bouwt websites en voert marketingcampagnes. Jouw creatie wordt dus echt tot een succes gemaakt, en omgekeerd hebben jouw campagne efforts meer succes doordat wij alle bottlenecks voor conversie kunnen oplossen.

line2
23346F1F-5CE2-48D9-B182-128E2D2C9D79

EEN FIJNE
OMGEVING!

Kersvers heeft een jong en informeel team, waar jij jezelf kunt zijn en in alle ontspannenheid je eigen verantwoordelijkheden kunt opbouwen. Daarnaast ontvang je een marktconform tot hoger dan gemiddelde beloning voor je inspanningen. En omdat ontspanning ook belangrijk is krijg je bij ons standaard 30 vakantie dagen per jaar.

Kom jij ons team versterken?

Heb jij zin om deel uit te maken van ons team? En denk jij de nodige kwaliteiten te bezitten om Kersvers te helpen groeien? Of wellicht ben je op zoek naar een leuke leerzame stageplek? Solliciteer dan nu en dan nemen wij sowieso binnen een week contact met je op!

Google Ads Specialist 1.0 fte

32 – 40 uur | Almere

Online Marketeer 1.0 fte

32 – 40 uur | Almere