Onderhoud & suppport

“Een uitstekend werkende website, voor altijd.”

Stilstaan = achteruit gaan

Technologieën blijven zich continue doorontwikkelen. Zo ook jouw website of applicatie. Er worden dagelijks nieuwe versies uitgebracht van programmeertalen, frameworks en tools. Deze bevatten nieuwe features, performance updates en beveiligingsupdates. Wanneer je deze niet regelmatig bijwerkt kan dit zorgen voor grote problemen. Denk aan beveiligingslekken of niet werkende functionaliteiten.

UP-TO-DATE

Kom niet in de problemen met je website door achterlopende updates. Wij zorgen dat deze tijdig worden verwerkt.

PROBLEEMLOOS

Ontstaan er problemen in het gebruik van je website? Wij zorgen ervoor dat deze zonder extra kosten worden opgelost.

SUPPORT

Heb je een vraag over het gebruik van je website of loop je ergens vast? Neem contact met ons op en wij helpen je daarmee.

Altijd up-to-date

Door regelmatig updates uit te voeren, zorg je voor een veilige online omgeving, verbeter je prestaties en gebruikerservaring, profiteer je van nieuwe functies en blijf je relevant voor zoekmachines. Investeer in het bijwerken van je website en geniet van een betrouwbare en probleemloze website.

Snelle probleemoplossing

Wij zorgen voor preventief onderhoud en monitoren je website op mogelijke problemen. Indien er problemen ontstaan worden we daarover automatisch bericht en kijkt een expert direct naar het probleem. Jij hoeft je je geen zorgen te maken over langdurige technische problemen.

Ondersteuning bij gebruik

Middels een onderhoud en support contract krijg directe toegang tot technische experts, prioritaire behandeling en deskundige begeleiding. Geniet van gemoedsrust en efficiëntie bij het gebruik van je website of applicatie.

Wij werken onder andere met

Veelgestelde vragen

Het overnemen van het onderhoud en ondersteuning voor bestaande websites, webshops of apps doen wij zeker.

Om ervoor te zorgen dat jouw nooit verloren gaat zorgen wij ervoor dat er dagelijks een backup wordt gemaakt. Deze blijft tevens tot wel 14 dagen beschikbaar. De backups worden ook nog eens opgeslagen op meerdere locaties. 

De kosten voor het onderhoud verschillen per traject. Sommige trajecten kunnen volstaan met een eenvoudiger onderhoudscontract. Andere applicaties hebben weer meer aandacht nodig. Dit wordt per situatie bekeken.

Onderhoud en service kunnen wij bieden voor o.a. WordPress, Magento en maatwerk applicaties welke zijn ontwikkeld met PHP en JavaScript.

Neem contact op

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Contact informatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!