Marketing voor makelaars

"Van strategie tot uitvoering."

Meer verkoopleads, meer aankoopleads en méér zichtbaarheid.

Een goede online strategie is ook binnen de makelaardij en vastgoed van essentieel belang. Wist je dat 92% van de huizenkopers hun zoektocht online beginnen? En 61% van de huizenkopers zet zijn of haar Social Media kanalen in. Het is daarom belangrijk om als makelaardij binnen zowel Google als Social Media online zichtbaarheid te creëren. Maar hoe doe je dat?


Kersvers Digital heeft veel ervaring binnen de makelaardij en weet als geen ander wat belangrijk is voor een goede online strategie. Zo is er binnen de makelaardij een enorme behoefte aan verkoopleads. Door middel van onze Social Media strategie weten wij doelgericht tientallen verkoopleads per maand voor onze klanten te genereren. Daarnaast creëren we zichtbaarheid binnen Google (zowel organisch als betaald) om actieve zoekers naar makelaarsdiensten naar jouw site te trekken. Zo realiseren wij leads voor taxaties, aankopen, verkopen en realiseren wij een sterke lokale merkpositie tegen zo laag mogelijke kosten.

Social Media Advertising.

Adverteren op Social Media is geschikt voor verschillende bedrijfsdoelstellingen. Het is met name een erg geschikt kanaal om verkoopleads (dus huizen aanbod) te genereren.  In de praktijk houdt dit in dat wij vooral Facebook en Instagram inzetten om een potentieel geïnteresseerde doelgroep te bereiken en hen activeren om met jouw makelaarskantoor de interactie aan te gaan. Op Social Media is het belangrijk om interactieve advertenties te tonen en daarom maken wij gebruik van een waardebepalingstool die contact opnemen voor de klant erg laagdrempelig maakt. 

Online marketing voor makelaars

€5 per verkooplead

Laagdrempelig in te stappen

Gerichte targeting

Seo voor makelaars

SEO.

Search Engine Optimization betreft het vergroten van de zichtbaarheid van een website tussen de organische (gratis) zoekresultaten van Google. Bij SEO draait het om het identificeren van relevante zoektermen en het maken van strategische keuzes om op de juiste zoekwoorden goede posities in te nemen. Het zoekvolume (de “vraag”) en de mate van concurrentie op deze zoekwoorden spelen hierin een cruciale rol. Voor makelaardijen is het lokale aspect erg belangrijk en dit is een belangrijke factor in onze strategie. Kersvers zorgt ervoor dat jouw website binnen enkele maanden top posities aanneemt op relevante zoektermen zodat lokale zoekers jouw website ook kunnen vinden.

Top posities binnen 3 maanden

Gratis bezoek

Lokale zichtbaarheid

Google Ads.

Google kent ook een betaalde variant. Google Ads betreft het inkopen van advertenties op de zoekresultaten pagina van zoekmachines op specifieke, geselecteerde zoekwoorden. Op deze manier kun je je (tegen betaling) als adverteerder bovenaan de eerste pagina met zoekresultaten vestigen. Waar top posities bij SEO enkele maanden duren sta je bij Google Ads vrijwel meteen bovenaan. Door onze ervaring binnen de branche weten wij welke zoekwoorden de beste leads opleveren en kunnen we daardoor het budget optimaal inzetten.

Google ads makelaar

Gemiddeld €10 tot €25 per lead

Meteen resultaat

Meetbaar

Ons Team.

Mitch Maasen
Digitaal Strateeg

Victoria Klinkenberg
Digitaal Specialist

Emiel Zaandam
Digitaal Strateeg

Dylan Hoogeveen
Full Stack Developer

Rob Terstall
Digitaal Specialist

Gerinho Troenokarso
Creative Designer

Gratis strategiesessie inplannen? Neem snel contact met ons op.

    Lanceer je Succes!


        Laat je gegevens achter!Je hoort binnen 24 uur van ons.