Website voor makelaars

“De online specialist voor Makelaars.”

Video Uitleg?

play-video-button
pause-video-button
close-video-button

Hoe wij Makelaars helpen

Van een website voor makelaars tot aan gerichte marketingcampagnes. Kersvers Digital is jouw online One-Stop-Shop. Leg al je online behoeften en wensen bij ons neer en wordt volledig ontzorgt op het gebied van design, development en (optioneel) hosting, onderhoud en marketing.
Wij zijn de expert voor makelaars en hebben al mening kantoor mogen helpen met de digitale strategie. Bij Kersvers krijg je meer dan alleen een website. We weten wat er nodig is voor online resultaat en nemen dit mee in het websiteproces.  Jouw  makelaars website laten maken houdt in dat een breed team van marketing-strategen, campagnespecialisten en developers nadenken over de beste wijze waarop jouw kantoor en diensten kunnen worden gepresenteerd. Vervolgens pakken wij de volledige uitwerking hiervan voor je op; design, bouw, technische functionaliteiten en volledig SEO geoptimaliseerd. Wij koppelen ook met elk CRM, van RealWorks tot aan Pararius. 

Daarom Kersvers je website laten maken

6047D1CF-63F3-4FA7-B879-52A81CDDF436

ONE STOP
SHOP

Wij helpen jou van a tot z.
We ontwerpen en maken je website, zorgen voor stabiele hosting en uitstekend onderhoud. Ook online marketing is mogelijk.

icon/line
059D3096-AC09-4F2B-982A-1AD2CBD55C03
ÉCHTE
SPECIALISTEN

Ons design team staat klaar om je logo, huisstijl en website naar wens vorm te geven. Onze developers spreken alle programmeer-talen en werken met de meest actuele tools.

line2
23346F1F-5CE2-48D9-B182-128E2D2C9D79

Resultaat gedreven

Bij Kersvers weten we hoe makelaars kunnen scoren. We helpen je graag met het creëren van de juiste gebruikservaring en het realiseren van zoveel mogelijk leads en een sterk merk.

Deze makelaars hielpen wij al met hun site

Wij koppelen met

Zo verloopt een website traject

Wij helpen je graag met het creëren van de meest unieke en passende website voor jou.

Strategie

Stap 1

Tijdens een kickoff bekijken we samen jouw belangrijkste doelen, behoeftes en wensen maar natuurlijk ook die van de eindgebruiker. Deze insights nemen we mee en verwerken we in de volgende fase in het ontwerp.

Strategie

Creatie & Design

Stap 2

Voor ontwikkeling van de website wordt altijd gestart met een concept en ontwerp. Hier worden de wensen en mogelijkheden in kaart gebracht. Daarbij wordt een passend ontwerp gekozen. Afhankelijk van jouw wensen wordt er een template gebruikt of een design volledig op maat ontworpen. Lees hier meer over ons UI / UX Design.

Creatie & Design

Development

Stap 3

Bij de ontwikkeling van websites en apps maken wij ten alle tijden gebruik van de allernieuwste software. Deze software wordt bepaald aan de hand de vereisten. Dit zodat jouw website of app zo goed mogelijk presteert. Tijdens de ontwikkeling wordt er een testomgeving gebruikt welke altijd bereikbaar en bij te houden is. Dit zodat jij altijd weet hoe de zaken er momenteel voor staan.

Development

Optimalisatie & onderhoud

Stap 4

Na de ontwikkeling van de website of app is het belangrijk dat deze goed blijft draaien. Door gebruik te maken van geavanceerde caching, beveiliging en monitoring systemen blijft de performance van jouw website of app uitstekend. Naast een uitmuntende hosting leveren wij ook support bij alle problemen met de oplossing.

Optimalisatie & onderhoud

Wist je dat we ook marketing doen?

vesta-case1

90 leads in een maand via een gedegen social media strategie

Nummer één posities in Google voor De Best van Staveren Makelaardij

Een 21% toename in leads voor vakantiewoningen door ons groeiplan voor Van Akker

Veel gestelde vragen

De reden waarom je bij Kersvers klant wilt worden is dat wij als volwaardige One-Stop-Shop aan ál jouw online wensen kunnen voldoen. Een breed team van marketingstrategen, campagnespecialisten, designers en developers denken na over de beste wijze waarop jouw diensten en producten kunnen worden aangeboden via je website. Vervolgens pakken wij de volledige uitwerking hiervan voor je op; design, bouw, custom functionaliteiten, SEO optimalisatie en vervolgens optioneel hosting, onderhoud én online marketing campagnes.  Alles onder één dak dus perfect en naadloos op elkaar afgestemd.

De kosten van een gemiddelde makelaars website variëren van €2.500 tot aan €5.000 ex. BTW. Dit is uiteraard sterk afhankelijk van de exacte wensen qua design, koppelingen en functionaliteiten. 

Een gemiddeld traject bij Kersvers neemt ongeveer 6 tot 8 weken in beslag.

De overeengekomen prijs staat vast en omvat alle in het contract benoemde werkzaamheden en producten/diensten. Indien er gedurende het traject nieuwe wensen ontstaan wordt dit duidelijk besproken en additioneel aangeboden.

Nee, een website/-shop ontwikkeltraject is een eenmalig project en eindigt bij oplevering en/of livegang van je nieuwe site.

Ja, Kersvers kan je een apart service contract aanbieden voor maandelijks doorlopend beheer van je website. Hieronder vallen het up to date houden van tools en plugins, het leveren van support bij problemen en het oppakken/doen van kleine wijzigingen aan de content.

Absoluut, de front-end designers van Kersvers zijn creatief en bezitten alle benodigde tools en ervaring voor het ontwerpen van een mooi en effectief logo. Dit omvat logo/naam, evt een beeldmerk en een aanvullend colorscheme voor gebruik op de site en op stationary.

Al onze websites zijn volledig responsive en mobile-friendly. Overleg met je commercieel contact persoon of een volledige mobile-first strategie en ontwerp essentieel is voor jouw type dienst of product.

Zeker, de websites van Kersvers zijn geoptimaliseerd voor snelle laadtijden en goede waardering door google. Hierbij is aandacht voor belangrijke content en letten we op een gunstige menu indeling en het juist “labelen” van alle website onderdelen.

Onze websites en webshops komen standaard met o.a. een cookiemelding, contactformulier, Google Analytics koppeling, payment provider integratie en links naar Algemene Voorwaarden en Privacy statement. Daarnaast kunnen we nog andere koppelingen zoals met jouw CRM pakket. 

Wij maken gebruik van het WordPress CMS.

Wij bieden standaard opzet en invulling tot aan 8 informatiepagina’s.

Effectieve leads vanuit jouw website? Daar zorgen wij voor

Zoekmachine Optimalisatie

Het hebben van een mooie website is belangrijk maar het levert je niet veel op zonder bezoekers. Een goede online vindbaarheid is bij ons een standaard.

Razendsnelle laadtijden​

Onderzoeken tonen aan dat laadtijden langer dan 3 seconden ervoor zorgen dat meer dan de helft van de bezoekers gelijk de website verlaten.

Volledig Responsive

Meer dan de helft van het online verkeer zijn mobiele bezoekers. Een uitstekend werkende website is dus belangrijk op ieder formaat.

IJzersterke beveiliging

Aanvallen worden afgevuurd op alle websites. Zonder beveiliging is het dus wachten op een hack. Door gebruik te maken van meerdere firewalls houden wij jouw website veilig.

On-Trend Design

Een uiterlijk dat meegaat met de tijd is zeer belangrijk. Daarom maken wij gebruik van de nieuwste bewezen designs voor gebruiksvriendelijkheid en conversie optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Veel bezoekers op je website maar er wordt niet geconverteerd? Daar heb je natuurlijk niets aan. Daarom sturen wij de bezoekers altijd naar een actie toe.

Neem contact op

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Contact informatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!