Website cache legen in WP Rocket

In deze eenvoudige handleiding leer je hoe je de cache van je WordPress-website kunt legen, waardoor recente wijzigingen onmiddellijk zichtbaar worden voor je bezoekers. Caching is een veelgebruikte techniek om de laadtijd van je site te versnellen door statische versies van pagina’s op te slaan. Het legen van de cache is handig wanneer je onmiddellijke updates wilt weergeven.
Video afspelen

Kort stappenplan

Caching is een proces waarbij tijdelijk gegevens worden opgeslagen om de laadtijd van een website te versnellen. Wanneer een bezoeker je site bezoekt, worden statische versies van pagina’s in de cache opgeslagen, waardoor de server minder werk hoeft te verrichten bij elke nieuwe aanvraag.

  1. Navigeer in het WordPress Dashboard naar WP Rocket:
    – Log in op je WordPress-dashboard en zoek naar ‘WP Rocket’ in de topbalk. Klik op de optie ‘Clear and Preload Cache’.
  2. Leeg en Herlaad de Cache:
    – Zodra je op ‘Clear and Preload Cache’ klikt, wordt de cache van je website geleegd en wordt de nieuwste versie van je pagina’s geladen. Dit zorgt ervoor dat recente aanpassingen direct zichtbaar zijn voor bezoekers.

We hopen dat deze instructies je hebben geholpen bij het succesvol legen van de cache in WordPress. Als je verdere vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Optimaliseer de prestaties van je website en zorg ervoor dat bezoekers altijd de meest recente inhoud te zien krijgen!

Bekijk ook deze handige video's:

Gebruikers toevoegen in WordPress

Door: Nabil

Duur: 1 min

Inzendingen bekijken via Forminator Pro

Door: Savannah

Duur: 1 min

Simpel product toevoegen in WooCommerce

Door: Romy

Duur: 5 min