Afbeeldingen comprimeren

Ontdek in deze eenvoudige handleiding hoe je afbeeldingen snel en efficiënt kunt comprimeren om de laadtijd van je website te verbeteren. Het comprimeren van afbeeldingen is een essentiële stap om de prestaties van je site te optimaliseren en de gebruikerservaring te verbeteren. Volg onderstaande stappen en ervaar een geoptimaliseerde weergave van afbeeldingen op je webpagina’s.
Video afspelen

Kort stappenplan

 1. Toegang tot tinyjpg.com:
  – Open je webbrowser en navigeer naar tinyjpg.com, een gebruiksvriendelijke online tool voor het comprimeren van afbeeldingen.
 2. Selecteer de Afbeeldingen:
  – Klik op de aangewezen zone om de afbeeldingen te selecteren die je wilt comprimeren. Je kunt maximaal 20 afbeeldingen tegelijkertijd selecteren, en elke afbeelding mag niet meer dan 5 MB groot zijn.
 3. Wacht op Compressie:
  – Wacht enkele seconden terwijl de tool de geselecteerde afbeeldingen comprimeert. Je zult zien dat de bestanden kleiner worden zonder noemenswaardige kwaliteitsverlies.
 4. Download de Gecomprimeerde Afbeeldingen:
  – Klik op de knop “Download all” om alle gecomprimeerde afbeeldingen op te slaan. Deze afbeeldingen hebben nu een kleinere bestandsgrootte, waardoor de laadtijd van je website wordt verbeterd.

We hopen dat deze instructies je hebben geholpen bij het succesvol comprimeren van afbeeldingen voor een snellere website. Als je verdere vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Optimaliseer je website vandaag nog en bied je bezoekers een vlotte en aangename browse-ervaring!

Bekijk ook deze handige video's:

Coupons instellen in WooCommerce

Door: Romy

Duur: 6 min

Pagina layout veranderen in Elementor

Door: Savannah

Duur: 4 min

Popup instellen in Elementor

Door: Romy

Duur: 7 min