Online Marketeer

Kersvers zoekt een kundige online marketeer met ervaring

Online Marketeer

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor een gevarieerd pakket aan ambitieuze klanten die hun website graag een prominente positie zien innemen op Google, zowel betaald als organisch. Middels het voor jou bekende kanaal Google Ads en met behup van tools als Analytics, Search console en Ahrefs zorg jij er voor dat de doelstellingen zo goed mogelijk worden gerealiseerd.

Jouw rol

Je onderhoudt nauw contact met de klant over hun diensten en bijbehorende doelstellingen. Tegelijkertijd weet je de wensen van de klant te vertalen binnen de technische mogelijkheden die je voorhanden hebt en manage je de verwachtingen over het eindresultaat.
Je weet je weg te vinden binnen Google Ads en hebt kennis van hoe je binnen Google, zowel betaald als organisch, hoge posities inneemt. Bekendheid met YouTube en GDN is een pré. Verder sta je open voor het uitbreiden van je expertise en takenpakket, zodat je op termijn ook gespecialiseerd raakt in social kanalen als Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn.

Jouw werkplek

Kersvers Digital is een succesvol snelgroeiend bedrijf met alle essentiële digitale specialisten in huis. Developers, designers, strategen en campagnespecialisten; bij Kersvers Digital kunnen klanten al hun digitale wensen onderbrengen; van nieuwe website bouwen tot marketing campagnes draaien. Jij komt te werken in een gloednieuw kantoor, binnen een jong en informeel team waar humor, zelfstandigheid en de wil om te groeien centraal staan. Er is binnen het team veel ruimte voor eigen initiatief en het verder vormgeven van je takenpakket.

Belangrijke punten

Lijkt het je wat?

Stuur een mailtje met C.V. naar [email protected]
Voor contact en bij vragen vul het formulier in of bel 085 13 02 378

Solliciteren

Contact informatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

085 1 302 378