Medior Developer

Kersvers zoekt een bedreven webdeveloper met brede interesse.

Medior Developer

Je werkt zelfstandig binnen een multi-disciplinair team waarin alle aspecten van de online aanwezigheid worden toegepast. Je zal bezig zijn met de ontwikkeling van volledig maatwerk Web Applicaties middels programmeertalen zoals PHP, JavaScript, HTML en CSS. Daarbij worden o.a. de frameworks zoals Laravel, VueJS en Svelte ingezet. Naast het ontwikkelen van maatwerk applicaties worden er maatwerk designs en functionaliteiten gebouwd binnen CMS systemen zoals WordPress en Magento.

Jouw rol

Je onderhoudt nauw contact met collega’s en soms klanten over de projectdoelstellingen. Tegelijkertijd weet je de wensen van de klant te vertalen binnen de technische mogelijkheden die je voorhanden hebt en manage je de verwachtingen over het eindresultaat.  Bekendheid met verschillende CMS-en als Magento en WordPress is een pré. Verder sta je open voor het uitbreiden van je expertise en takenpakket, zodat je op termijn ook gespecialiseerd raakt in het draaien en ondersteunen van een Linux hosting platform.

Jouw werkplek

Kersvers Digital is een succesvol snelgroeiend bedrijf met alle essentiële digitale specialisten in huis. Developers, designers, strategen en campagnespecialisten; bij Kersvers Digital kunnen klanten al hun digitale wensen onderbrengen; van nieuwe website bouwen tot marketing campagnes draaien. Jij komt te werken in een gloednieuw kantoor, binnen een jong en informeel team waar humor, zelfstandigheid en de wil om te groeien centraal staan. Er is binnen het team veel ruimte voor eigen initiatief en het verder vormgeven van je takenpakket.

Belangrijke punten


Lijkt het je wat?

Stuur een mailtje met C.V. naar [email protected]
Voor contact en bij vragen vul het formulier in of bel 085 13 02 378

Solliciteren

Contact informatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

085 1 302 378