Marketing voor de Zorg

"Voor een gezonde online aanwezigheid."

Al je online marketingactiviteiten perfect geregeld!

Jouw probleem

Je bent een bestuurslid of manager in de zorg. Of je bent verantwoordelijk voor de HR of marketingcommunicatie van jouw medische instelling. De behoefte aan nieuw personeel is groot. Het imago van jouw organisatie is te oubollig, te stoffig. Nieuwe cliënten en patiënten blijven nodig. Het huidig personeelsbestand vergrijsd en de afstand met jong volwassenen wordt al maar groter. Er is geen aparte website voor je vacatures of deze is zwaar verouderd, niet aansprekend. Er bestaan diverse social media accounts van jouw organisatie maar deze worden niet beheerd of slechts sporadisch gevoed, door verschillende personen. Campagne voeren via FB, IG, LinkedIn en Google lijkt kostbaar en ineffectief. Of te specialistisch en ingewikkeld. Online marketing is noodzakelijk, maar in welke vorm en door wie?

Onze oplossing

Kersvers Digital is een online marketing bureau dat klanten graag bedient en aan zich bindt vanuit de gedachte van samenwerking en gedeelde belangen. En niet benaderd vanuit het consultancy stramien, van waaruit de grotere bureaus vaak opereren en waarbij het klantbelang uit het oog wordt verloren. Onze medewerkers hebben veel ervaring met marketing binnen de zorgsector (privaat en publiek). Wij bieden een pakket aan diensten waarmee zorginstellingen de volgende stap kunnen zetten in het professionaliseren van hun online marketing activiteiten. Waarmee (vast) marketing personeel zich kan concentreren op hun eigen aanzienlijk takenpakket. En al het specialistisch werk veilig en prettig is uitbesteed. Middels betaalbare goede dienstverlening en volgens afspraken op maat.

Video Uitleg?

play-video-button
pause-video-button
close-video-button
icon/check

Volledige ontzorging op het online marketing vlak

Path 3 Copy
icon/check

Professionele aanwezigheid op Social Media

Path 3
icon/check

Effectieve werving campagnes

Kersvers verzorgt

Bouw en onderhoud 'werken bij site'

Content kalender en beheer socials

Wervingscampagnes personeel en cliënten

Naamsbekendheid campagnes

werken bij website

'Werken bij..' site

Nog geen eigen ‘werken bij..’ site? Of heb je een zwaar verouderd platform? Wij maken/updaten deze site voor je. Modern, overzichtelijk, aansprekend, met audiovisuele content, volledig in jouw huisstijl.

contentkalender

Content Kalender

Geen idee wat je nu weer op Facebook moet posten? Wij stellen samen met jou een content kalender op. Zodat je het gehele jaar door kwalitatieve en leuke content weet te plaatsen.

Beheer Socials

Te druk om je Instagram kanaal te blijven voorzien van aansprekend beeldmateriaal? Wij voeden je social media kanalen naar aanleiding van de planning, regelmatig met de juiste content. Daarbij blijft er uiteraard ruimte om flexibel in te spelen op actualiteiten.

Video productie

Om de aandacht van het online publiek vast te houden, is aansprekend beeldmatariaal tegenwoordig een absolute must. Kersvers realiseert voor jou beeld & video van hoge kwaliteit.

Werving campagnes

Gericht op het werven van Verzorgende IG´s, MBO-V of HBO-V personeel? Of juist op zoek naar nieuwe patïenten en cliënten? Wij weten welke kanalen het beste passen bij jouw doelstelling.

Imago campagnes

Maak werving van medewerkers en cliënten een stuk eenvoudiger en zorg dat de mensen zich actief bij jou aanmelden! Door aandacht te besteden aan slimme imago campagnes op IG, FB, YT en via display, zorgen wij er voor dat jouw organisatie op positieve wijze top-of-mind blijft.

Sterke partners, op maat voor de zorg

Werving en Detachering

Kersvers Digital werkt samen met Studelta. Studelta werft en detacheert slimme starters voor- en bij zorginstellingen. Deze Studelta ‘pioneers’ worden ingezet binnen beleidsmatige en administratieve processen én voor marketing projecten. Kersvers Digital zorgt er voor dat deze ‘pioniers’ alle nodige kennis bezitten op het gebied van online marketing strategie en uitvoering. Vervolgens worden deze frisse krachten gedurende hun werkzaamheden door zowel Studelta als Kersvers, doorlopend begeleid in hun uitvoering. Het resultaat is dat jij snel een slimme goed opgeleide kracht voor je hebt werken. Waar je zelf minimaal naar om hoeft te kijken. ..Heb jij je handen vrij voor je eigen werkzaamheden!

Productie beeldmateriaal

Aansprekend videomateriaal is onmisbaar voor je online imago en personeel werving. Kersvers werkt met professionele partners die tegen vriendelijke tarieven zorginstellingen kunnen voorzien van bedrijfsfilms, wervingsvideo’s, commercials en korte clips. Daarnaast voorziet Kersvers ook in de realisatie van (html5) bannermateriaal en ontwerpen we brochures en foldermateriaal.

Onze samenwerking

Kersvers Digital bedient je graag op persoonlijke en professionele wijze!
Met veel ervaring in online marketing en binnen de zorg sector, brengen wij het beste van twee werelden samen.

Altijd dezelfde contactpersoon​

De senior specialist die jou en jouw online business het beste kent blijft je gewoon bedienen. Ook wanneer je al een tijd vaste klant bent.

Geen lopende meters​​

De senior specialist die jou en jouw online business het beste kent blijft je gewoon bedienen. Ook wanneer je al een tijd vaste klant bent.

Je wordt er zelf ook wijzer van​​

Contact zoeken mag gewoon. We moedigen het zelfs aan. Elkaar eens wat meer bellen en ontmoeten hoort volgens ons bij de samenwerking. En kan daarom zonder extra kosten plaatsvinden.

Kersvers Digital: een Voordelige en slimme keuze​

icon/check

Korting op BTW ​

Kan jouw bedrijf geen BTW verrekenen in verband met vrijstelling? Geen zorgen. Wij geven je korting en rekenen een voordelig tarief inclusief BTW.​

Path 3 Copy
icon/check

Afrekenmodel naar wens​

Je kan kiezen voor vaste werkzaamheden per maand, óf ons op afroep inschakelen middels een prepaid strippenkaart.​

Path 3
icon/check

Facturatie op maat​

Komt je beschikbare marketing budget uit diverse potjes en afdelingen? Komt goed! Wij segmenteren je facturatie per kostenplaats. ​

Neem contact op

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Contact informatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

085 1 302 378