Fysiotherapie Marketing

"Van strategie tot uitvoering."

Hoe wij Fysiotherapeuten helpen

Onze expertises

seo-voor-makelaars-1-1024x777

SEO

Search Engine Optimization betreft het vergroten van de zichtbaarheid van een website tussen de organische (gratis) zoekresultaten van Google. Bij SEO draait het om het identificeren van relevante zoektermen en het maken van strategische keuzes om op de juiste zoekwoorden goede posities in te nemen. Het zoekvolume (de “vraag”) en de mate van concurrentie op deze zoekwoorden spelen hierin een cruciale rol. Voor Fysiotherapeuten is het lokale aspect en de ´klachten´ erg belangrijk en dit is een belangrijke factor in onze strategie. Kersvers zorgt ervoor dat jouw website binnen enkele maanden top posities aanneemt op relevante zoektermen zodat lokale zoekers jouw website ook kunnen vinden.

Top posities binnen 3 maanden

Path 3 Copy

Gratis bezoek

Path 3

Lokale zichtbaarheid

Google Ads

Google kent ook een betaalde variant. Google Ads betreft het inkopen van advertenties op de zoekresultaten pagina van zoekmachines op specifieke, geselecteerde zoekwoorden. Op deze manier kun je je (tegen betaling) als adverteerder bovenaan de eerste pagina met zoekresultaten vestigen. Waar top posities bij SEO enkele maanden duren sta je bij Google Ads vrijwel meteen bovenaan. Door onze ervaring binnen de branche weten wij welke zoekwoorden de beste leads en aanmeldingen opleveren en kunnen we daardoor het budget optimaal inzetten.

Social Media Advertising

Adverteren op Social Media is geschikt voor verschillende bedrijfsdoelstellingen. Het is met name een erg geschikt kanaal om verkoopleads (dus huizen aanbod) te genereren.  In de praktijk houdt dit in dat wij vooral Facebook en Instagram inzetten om een potentieel geïnteresseerde doelgroep te bereiken en hen activeren om met jouw makelaarskantoor de interactie aan te gaan. Op Social Media is het belangrijk om interactieve advertenties te tonen en daarom maken wij gebruik van een waardebepalingstool die contact opnemen voor de klant erg laagdrempelig maakt. 

online-marketing-voor-makelaars

Waar we trots op zijn

vesta-case1

23% meer woningen in de verkoop voor Vesta Makelaars door een complete strategie

Nummer één posities in Google voor De Best van Staveren Makelaardij

Een 35% toename in leads voor vakantiewoningen door ons groeiplan voor Van Akker

Over Kersvers

Van een website voor makelaars tot aan gerichte marketingcampagnes. Kersvers Digital is jouw online One-Stop-Shop. Leg al je online behoeften en wensen bij ons neer en wordt volledig ontzorgt op het gebied van design, development en (optioneel) hosting, onderhoud en marketing.
Wij zijn de expert voor makelaars en hebben al mening kantoor mogen helpen met de digitale strategie. Bij Kersvers krijg je meer dan alleen een website. We weten wat er nodig is voor online resultaat en nemen dit mee in het websiteproces.  Jouw  makelaars website laten maken houdt in dat een breed team van marketing-strategen, campagnespecialisten, designers en developers, nadenken over de beste wijze waarop jouw kantoor en diensten kunnen worden gepresenteerd op je website. Vervolgens pakken wij de volledige uitwerking hiervan voor je op; design, bouw, custom functionaliteiten en volledig SEO geoptimaliseerd. Wij koppelen ook met elk CRM, van RealWorks tot aan Pararius. 
Indien gewenst vervolgen we onze samenwerking middels maandelijkse hosting, onderhoud én online marketing promotie (campagnes).
Alles onder één dak dus perfect en naadloos op elkaar afgestemd.

Wist je dat we ook websites maken

Neem contact op

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Contact informatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

085 1 302 378