Websites

"Mensen negeren Webdesign dat mensen negeert."

Effectieve leads vanuit jouw website? Daar zorgen wij voor.

Een website die er goed uitziet is zeker belangrijk. Enkel een goed uiterlijk is echter niet goed genoeg meer. Bij Kersvers zorgen wij ervoor dat jouw website goed vindbaar is, voor conversie geoptimaliseerd is en gebruikersvriendelijk werkt. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoekmachine Optimalisatie

Het hebben van een mooie website is belangrijk maar het levert je niet veel op zonder bezoekers. Een goede online vindbaarheid is bij ons een standaard.

Razendsnelle
laadtijden

Onderzoeken tonen aan dat laadtijden langer dan 3 seconden ervoor zorgen dat meer dan de helft van de bezoekers gelijk de website verlaten.

Volledig
Responsive

Meer dan de helft van het online verkeer zijn mobiele bezoekers. Een uitstekend werkende website is dus belangrijk op ieder formaat.

IJzersterke
beveiliging

Aanvallen worden afgevuurd op alle websites. Zonder beveiliging is het dus wachten op een hack. Door gebruik te maken van meerdere firewalls houden wij jouw website veilig.

On-Trend
Design

Een uiterlijk dat meegaat met de tijd is zeer belangrijk. Daarom maken wij gebruik van de nieuwste bewezen designs voor gebruiksvriendelijkheid en conversie optimalisatie.

Conversie
Optimalisatie

Veel bezoekers op je website maar er wordt niet geconverteerd? Daar heb je natuurlijk niets aan. Daarom sturen wij de bezoekers altijd naar een actie toe.

Wil jij weten welke gemiste kansen er zijn voor jouw website?

Vul de URL van je website in en wij komen vrijblijvend bij jouw terug met onze bevindingen.

Zo pakken wij het aan

Concept & Design

Voor ontwikkeling van de website wordt altijd gestart met een concept en ontwerp. Hier worden de wensen en mogelijkheden in kaart gebracht. Daarbij wordt een passend ontwerp gekozen. Afhankelijk van jouw wensen wordt er een bestaand ontwerp gebruikt of een design volledig op maat ontworpen. Lees hier meer over ons UI / UX Design.

Conversiegericht

Gebruiksvriendelijkheid

Volledig Responsive

Development

Bij de ontwikkeling van websites maken wij ten alle tijden gebruik van de allernieuwste software. Deze software wordt bepaald aan de hand de vereisten. Dit zodat jouw website zo goed mogelijk presteert. Tijdens de ontwikkeling wordt er een testomgeving gebruikt welke altijd bereikbaar en bij te houden is. Dit zodat jij altijd weet hoe de zaken er momenteel voor staan.

WordPress

WooCommerce

Magento

Custom

Hosting & Support

Na de ontwikkeling van de website is het belangrijk dat jouw website goed blijft draaien. Door gebruik te maken van geavanceerde caching, beveiliging en monitoring systemen blijft de performance van jouw website uitstekend. Naast een uitmuntunde hosting leveren wij ook support bij alle problemen met de oplossing.

Varnish Cache

IP Lockouts

Beveiligingsscans

Up-time monitoring

Lanceer je Succes!


Laat je gegevens achter!Je hoort binnen 24 uur van ons.