Social Marketeer

Kersvers zoekt een kundige social marketeer met ervaring

Medior / Senior Social Marketeer

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor een gevarieerd pakket aan ambitieuze klanten die hun graag hun social kanalen op een professionele wijze zien ingevuld en succesvol campagne willen voeren op de meest prominente social platformen. Middels de voor jou bekende kanalen Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn zorg jij er voor dat de doelstellingen zo goed en aantoonbaar mogelijk worden gerealiseerd.

Jouw rol

Je onderhoudt nauw contact met de klant over hun diensten en bijbehorende doelstellingen. Tegelijkertijd weet je de wensen van de klant te vertalen binnen de technische mogelijkheden die je voorhanden hebt en manage je de verwachtingen over het eindresultaat. Je weet je weg goed te vinden binnen de Facebook/Meta Business Manager en LinkedIn Campaign Manager en hebt een gedegen kennis van hoe je binnen deze kanalen relevante publiek weet te bereiken. Bekendheid met Pinterest & TikTok Advertising is een pré. Verder sta je open voor het uitbreiden van je expertise en takenpakket, zodat je op termijn ook gespecialiseerd raakt in kanalen als Display en YouTube.

Jouw werkplek

Kersvers Digital is een succesvol snelgroeiend bedrijf met alle essentiële digitale specialisten in huis. Developers, designers, strategen en campagnespecialisten; bij Kersvers Digital kunnen klanten al hun digitale wensen onderbrengen; van nieuwe website bouwen tot marketing campagnes draaien. Jij komt te werken in een gloednieuw kantoor, binnen een jong en informeel team waar humor, zelfstandigheid en de wil om te groeien centraal staan. Er is binnen het team veel ruimte voor eigen initiatief en het verder vormgeven van je takenpakket.

Belangrijke punten

Lijkt het je wat?

Stuur een mailtje met C.V. naar [email protected]
Voor contact en bij vragen vul het formulier in of bel 085 13 02 378

Solliciteren

Contact informatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

085 1 302 378