Zichtbaar zijn op het moment dat de doelgroep op zoek is naar jouw product of dienst

Het oriëntatieproces voor het aanschaffen van een bepaald product of het afnemen van een bepaalde dienst begint vaak online. Negen van de tien keer zal dit oriëntatieproces starten op Google of een vergelijkbare zoekmachine. Natuurlijk is het voor jou als adverteerder interessant om zichtbaar te zijn op het moment dat een potentiële klant zich gaat oriënteren in jouw producten en/of diensten. Door advertentie ruimte in te kopen op geselecteerde zoektermen zorgen we ervoor dat jouw website juist op dat moment zichtbaar is. SEA – of zoekmachine marketing – is voor de meeste bedrijven het meest effectieve marketing kanaal. Het is niet voor niets dat de concurrentie op dit kanaal de laatste jaren enorm is toegenomen.

Search Engine Advertising kent legio mogelijkheden en vereist de nodige kennis en ervaring. Alleen met een goede zoekwoord analyse en de juiste campagnestructuur zet je jouw marketing budget op een efficiënte manier in. Dit is zeker het geval bij grotere marketing budgetten in competitieve markten. Wij hebben ervaring met het opzetten en beheren van Google Ads en Bing campagnes voor partijen in uiteenlopende branches met grote en kleine budgetten. Kersvers Digital is de ideale partner om jouw SEA campagnes op de meest effectieve manier in te zetten. Adverteerders met een webshop verwijzen we graag door naar onze pagina over Google Shopping.

Proces

Inventarisatie

We maken een inventarisatie van jouw doelgroep en bedrijfsdoelstellingen. Vervolgens voeren we een zoekwoord onderzoek uit en maken we een prognose van de te verwachten resultaten.

Set-up & optimalisatie

Bij gunning van de opdracht gaan we over tot het opzetten van de campagnes. Nadat deze fase is afgerond gaan we over tot het beheren en optimaliseren van de campagnes. Dit is een doorlopend proces waarbij geregeld contact plaats vindt.

Rapportage

Periodiek zullen wij de resultaten van de SEA campagnes inzichtelijk maken en toelichten. Dit gebeurt door middel begrijpelijke rapportages die zijn afgestemd op jouw wensen en behoeften.