Voor welke uitdaging zoek jij een oplossing?

E-Commerce

Het verhogen van de online omzet uit jouw webshop

Lead Generatie

In contact komen met potentiële klanten of opdrachtgevers

B2B Lead Generatie

In contact komen met zakelijke klanten of opdrachtgevers

Branding

Het op de kaart zetten van jouw merk, website of webshop

Kersvers Digital faciliteert en ontzorgt volledig in het bedenken en uitvoeren van een effectieve online marketing strategie om jouw doelstellingen te behalen. We hebben ervaring met online marketing campagnes voor zowel lokale als landelijk opererende opdrachtgevers. Dankzij deze ervaring en onze kennis van de meest recente (internet)technologie weten we precies hoe we jouw doelgroep op de meest effectieve manier moeten bereiken.

Data is één van de belangrijkste pijlers bij al onze online activiteiten. Het grote voordeel van digitale marketing is dat vrijwel alles meetbaar is. Dit gaat zo ver dat zelfs het inzichtelijk maken van offline omzet als gevolg van digitale marketing inspanningen niet ondenkbaar is. Zo weet je exact hoeveel jouw marketing budget in een bepaalde periode heeft opgeleverd en kun je beslissingen en conclusies op daadwerkelijke feiten baseren.

Transparantie en integriteit vinden wij enorm belangrijk. Wij doen er daarom alles aan om jou te voorzien van begrijpelijke informatie om zodoende samen naar een hoger niveau te groeien. Samen is hierbij het sleutelwoord. Onze kennis van online marketing en internettechnologie, in combinatie met jouw kennis van de markt waarin je opereert. Wij geloven dat je alleen met een goede samenwerking het maximale kunt bereiken.

Proces

Kennismaking

Tijdens een eerste kennismaking lichten wij onze diensten toe, maar luisteren vooral aandachtig naar jouw wensen en doelstellingen om tot een passend voorstel te komen.

Strategie

Op basis van de input tijdens de kennismaking komen wij tot de best passende online marketing strategie. Hierbij houden we o.a. rekening met de doelgroep, het budget en geven we een inschatting van de te verwachten resultaten.

Uitvoering

Na akkoord op de strategie gaan we aan de slag met de uitvoering hiervan. In deze fase maken we afspraken over targets en zetten we de fundering van de online marketing campagnes op.

Rapportage

Uiteraard houden we je op de hoogte van de resultaten van onze gezamenlijke inspanningen. Door middel van periodieke rapportages weet je exact waar wij mee bezig zijn en welke impact dit heeft op jouw business en de bottom line.

Optimalisatie

Op basis van de verzamelde data zijn wij continu aan de slag met het verbeteren en aanscherpen van de online campagnes. Op die manier zijn onze inspanningen steeds effectiever en helpen we jouw business verder te groeien.