Digital Marketeer

"Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen, ga samen."

Digital Marketeer 1.0 fte

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor een gevarieerd pakket aan ambitieuze klanten die hun website graag een prominente positie zien innemen op Google, zowel betaald als organisch. Middels het voor jou bekende kanaal Google Ads en met behup van tools als Analytics, Search console en Ahrefs zorg jij er voor dat de doelstellingen zo goed mogelijk worden gerealiseerd.

Jouw rol

Je onderhoudt nauw contact met de klant over hun diensten en bijbehorende doelstellingen. Tegelijkertijd weet je de wensen van de klant te vertalen binnen de technische mogelijkheden die je voorhanden hebt en manage je de verwachtingen over het eindresultaat.
Je weet je weg goed te vinden binnen Google Ads en hebt een gedegen kennis van hoe je binnen Google, zowel betaald als organisch, hoge posities inneemt. Bekendheid met Google Shopping & Merchant center is een pré. Verder sta je open voor het uitbreiden van je expertise en takenpakket, zodat je op termijn ook gespecialiseerd raakt in social kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn.

Jouw werkplek

Kersvers Digital is een succesvol snelgroeiend bedrijf met alle essentiële digitale specialisten in huis. Developers, designers, strategen en campagnespecialisten; bij Kersvers Digital kunnen klanten al hun digitale wensen onderbrengen; van nieuwe website bouwen tot marketing campagnes draaien.
Jij komt te werken in een gloednieuw kantoor, binnen een jong en informeel team waar humor, zelfstandigheid en de wil om te groeien centraal staan. Er is binnen het team veel ruimte voor eigen initiatief en het verder vormgeven van je takenpakket.

Belangrijke punten

Lijkt het je wat?

Stuur een mailtje met C.V. naar [email protected]
Voor contact en bij vragen vul het formulier in of bel 085 13 02 378

icon/track en trace
Bezoek ons op: Randstad 22 13 1316 BN Almere
icon/bel ons
Bel ons op:
085 1 302 378
icon/mail ons
Mail ons op:
[email protected]